Bahadır Tıbbi Aletler A. Ş. Ziyareti

Samsun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin DEMİR ve Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerinin katılımıyla Bahadır Tıbbi Aletler A.Ş. ziyareti gerçekleştirildi.

Samsun’da medikal sektörünün marka isimlerinden Bahadır Tıbbi Aletler A.Ş, 1970’li yıllarda küçük bir torna atölyesiyken, nasıl dev bir şirket haline geldiği konuşuldu.İşletmenin yönetim kurulu üyesi Bedri BAHADIR ve Ar-Ge müdürü Veli Can YOLSEVEN ile yapılan görüşmede işletmenin üretim sektöründeki yerini, ihracat ürünleri hakkında bilgiler verdikten sonra toplu olarak bina içerisinde gezi yapıldı.

Ziyaret esnasında ayrıca Samsun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi hakkında bilgi verildi. Öğretim üyeleri kendilerini tanıtan sunumlar yaparak çalışma alanlarından bahsetti. Biyomedikal Mühendisliği Bölümünün öneminden ve sektöre sunacağı katkılardan da bahsedildi.

Ziyaret ortak yapılabilecek projelerin görüşülerek ve de isteğe bağlı uygulanacak Mesleki Deneyim Programı konuşularak sonlandırıldı.

23 Ocak 2020