Biyomedikal Günlükleri 2021 Devam Ediyor

Samsun Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Biyomedikal Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen “BİYOMEDİKAL GÜNLÜKLERİ-2021” serisinin ikinci buluşması 18 Mart 2021 Perşembe günü çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Klinik mühendislik yapılanmasında biyomedikal mühendisliğinin önemi ve geleceği hakkında bilgilerin paylaşılacağı toplantının konuşmacı konuğu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü (KHGM), Klinik Mühendislik Yönetim Birimi Sorumlusu Biyomedikal Mühendisi Caner Niyazi OKU olacaktır.
Caner Niyazi OKU’nun Doç. Dr. Cihan TOPCU moderatörlüğünde, “Klinik Mühendislik Yapılanmasında Biyomedikal Mühendislerinin Mevcut Yetki ve Sorumlulukları” başlıklı konuşması 18 Mart Perşembe, 20:00’da çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Konuya ilgi duyan herkesi programımıza davet ediyoruz.

Zoom linki tıklayınız
Meeting ID: 919 6581 9675
Passcode: bymdkl2021

Konu: Klinik Mühendislik Yapılanmasında Biyomedikal Mühendislerinin Mevcut Yetki ve Sorumlulukları