Fakültemizde “Endüstriyel Kenevirin Ekosisteme ve Türk Sanayisine Faydaları” Konu Konferans Düzenlendi

Samsun Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 29 Nisan 2024 tarihinde Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nde Endüstriyel Kenevirin Ekosisteme ve Türk Sanayisine Faydaları” isimli konferans düzenlendi.

UĞUR BALKUV TRİKO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur BALKUV’un Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Nuri Demirağ Konferans Salonu’nda vermiş olduğu “Endüstriyel Kenevirin Ekosisteme ve Türk Sanayisine Faydaları” konulu konferansa; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali BİLGİN, Dekanımız Prof. Dr. Mustafa AKTAŞ , akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

Program sonunda  Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali BİLGİN tarafından UĞUR BALKUV TRİKO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur BALKUV’a  plaket takdim edildi.

02 Mayıs 2024