Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa AKTAŞ MÜSİAD Makine Sektör Kurulu 3. Bölge Tanışma ve İstişare Toplantısına Katıldı

MÜSİAD Makine Sektör Kurulu 3.Bölge Tanışma ve İstişare Toplantısı

MÜSİAD Makine Sektör Kurulu 3.Bölge Tanışma ve İstişare Toplantısı, MÜSİAD’ın  ev sahipliğinde, Şube Başk.  Hasan Tahsin ŞENGÜL, Makine Sektör Kurulu Başkanı İsmail SOMALI ve yönetimi ,Samsun, Kastamonu, Çorum, Gebze, Trabzon şubelerinden gelen makine sektörü üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Dekanımız Prof. Dr. Mustafa AKTAŞ’ın da Akademik Danışma Kurulu üyesi olarak katıldığı toplantı, OMÜ Makine Müh. Böl. Başk. Prof. Dr. Naci KURGAN, OMÜ Çevre Müh. Öğr. Üyesi Doç. Dr. Andaç AKDEMİR gibi çeşitli alanlardan hocaların ufuk açıcı değerlendirmeleri ve  katkıları ile sona erdi.

22 Ocak 2024