AYGÜN CERRAHİ ALETLER Firma Ziyareti

Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Mustafa AKTAŞ, Biyomedikal Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimiz Bölüm Başkanı Doç. Dr. Cihan TOPCU, Doç. Dr. Fatma ÜNAL, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet TURAN, Dr. Öğr. Üyesi Rukiye DEMİR ve Dr. Öğr. Üyesi Alpaslan KOÇ ile birlikte AYGÜN Cerrahi Aletler firmasına Üniversite-Sanayii işbirliği çerçevesinde ziyaret gerçekleştirilmiştir.

AYGÜN Cerrahi Aletler San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Dr. Lütfi PİŞİREN, Akademik Danışman Dr. Öğr. Üyesi Nurettin ŞENYER ve diğer yetkililer ile samimi bir ortamda Üniversite-Sanayi iş birliği kapsamında önemli görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Özellikle görüşmeler cerrahi aletlerde malzeme ve biyomedikal konularında yoğunlaşmıştır. İkinci toplantının Mühendislik Fakültemizde yapılması için sözleşilerek görüşme sonlandırılmıştır. Ziyaretimizde bizlere eşlik eden ve görüşlerini paylaşan AYGÜN Cerrahi Aletler A.Ş. firma yetkililerine teşekkürlerimizi sunarız.

19 Aralık 2023