YÖK Başkanı Özvar’dan Samsun Üniversitesi Öğrencilerine Kutlama

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar dünyanın  en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST 2023 İstanbul’da paydaş kurumlar arasında yer alan Samsun Üniversitesi standını ziyaret etti.Ziyarette YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar’a, YÖK Üyeleri Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Prof. Dr. Mürteza Bedir, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin eşlik etti.

YÖK Başkanı Özvar, TEKNOFEST 2023’te birincilik ödülü kazanan Erkan Öztürk ve Sena Nur Eren’i başarılarından dolayı kutladı. Özvar, Türkiye’nin milli ve özgün teknoloji sistemleri geliştirmeye verdiği desteklerden dolayı başta Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın’a ve ödül alan öğrencilerine teşekkür ederek, katkılarından dolayı tebriklerini iletti. Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Başkan Özvar beraberindeki heyet ile birlikte TEKNOFEST 2023 İstanbul ziyaretlerine devam etti.

02 Mayıs 2023
Öğrenci Destek Hattı